Sagedased küsimused

aa2.ee Sleepwelli madratsid Sleepwelli kattemadratsid

Millal saan teada täpse tarneaja? Sleepwelli madratsid  Sleepwell kontinentaalvoodid

Iga madratsi ja voodi juures on Voodike.ee veebipoes näha toote orienteeruv tarneaeg. aa2.ee toodete tarneaeg võib olla vahemikus 1 päev kuni 12 nädalat. Sagedamini esinevad tooted on meil laos kiireks väljastamiseks, vaata tooteid, mis laos olemas. Suurema müügi perioodidel ja kampaaniate ajal ei pruugi laotooteid olla. Eritooted ja harva esinevad tooted toodetakse spetsiaalselt Kliendile. Samuti sõltub tarneaeg ka tootjast Sleepwell, Hilding, Stroma jne.

Sleepwelli madratsid Sleepwelli kontinentaalvoodid

Üldjuhul anname Kliendile teada võimaliku tarnekuupäeva mõne tööpäeva jooksul. Kui oled veebipoes teostanud tellimuse ning ka tellimuse eest maksnud, siis saad kinnituse emailile, et tellimus töösse võetud. Kui Sinu makse aa2.ee kontole on kinnitust leidnud, siis võtame ühendust tehasega, et täpsustada laadimisaeg. Kui tehas on laadimisaja kinnitanud, lepime Sinu ja seejärel ka transpordifirmaga kokku kohaletoimetamise kuupäeva.

Sleepwell madratsid Sleepwelli kattemadratsid

Sleepwell madratsid Voodid Sleepwell kontinentaalvoodid

Kui usaldusväärne on aa2.ee veebipood?

aa2.ee veebipoes on teostatud tuhandeid tellimusi. Meie klientide tagasiside on toodud veebipoe eraldi lehel. Veebipood vahendab ametlikult kaubamärke Sleepwell, Stroma, Hilding jt. aa2.ee meeskonnal on ametlikud lepingud paljude koostööpartneritega – transpordifirmad, pangad, liisingufirmad, mis enne lepingu sõlmimist ja lepingu kehtivuse ajal hoolikalt veebipoe tausta ning finantsvõimekust kontrollivad. Vastupidiselt paljudele teistele Eesti veebipoodidele ei ole aa2.ee veebipoel (Adamo Trade OÜ) olnud kunagi maksuvõlgu ega võlgnevusi koostööpartnerite ees.

Adamo Trade OÜ´l ei ole olnud kunagi maksuvõlgu; ei ole võlgnevusi partnerite või klientide ees; ettevõttel on kõik majandusaasta aruanded esitatud.

Soovitame olla väga ettevaatlik veebipoodide osas, kellel on esinenud maksuvõlgu või on majandusaasta aruanded õigeaegselt esitamata!

Sleepwelli kontinentaalvoodid voodid Voodid

 

Kas transpordifirma toob toote tuppa?  Sleepwelli kattemadratsid Sleepwelli kontinentaalvoodid sleepwell madratsid Voodid

aa2.ee pakub toodetele tasuta transporti maja ette. Auto sõidab Sinu majale nii lähedale kui võimalik ja siis palume Sul toode autojuhilt vastu võtta. Soovitame Sul vajadusel transpordi saabumise ajaks võtta mõni abiline, et tooted turvaliselt tuppa saaksid. Veebipoel oleks võimalik organiseerida ka transport tuppa, kuid see tähendaks transpordihinna olulist tõusu ja seepeale ei oleks võimalik meil Klientidele enam pakkuda tasuta transporti. Tallinnas ja Harjumaal pakume me lisatasu eest tuppa vedu – vastav valik tekib toodete eest tasumisel kassas vahetult enne makse teostamist pangas.  Sleepwelli kattemadrats

Soodsad Sleepwell tooted Sleepwell korduma kippuvad küsimused

 

 

Mida tähendab aa2.ee Hinnagarantii?

Anname endast parima, et Sulle pakkuda meie veebipoes müüdavatele toodetele parimat hinda ehk HINNAGARANTIID. Kui Sa näed meie veebipoes müüdavale tootele mujal soodsamat hinda, siis kirjuta meile julgesti info@aa2.ee emailile ja saada link, kus meie toode soodsamalt müügil. Seejärel teeme Sulle võimalusel parema pakkumuse. Pane tähele, et mitmed veebipoed lisavad toote hinnale kassas maksmisel ka täiendava transpordi hinna – aa2.ee transpordikulu Sinu majani sisaldub juba toote müügihinnas.

Soodsad Sleepwell tooted Sleepwell korduma kippuvad küsimused Sleepwelli kattemadratsid

 

aa2.ee Sleepwelli madratsid Sleepwell Eesti madratsid voodid Sleepwelli kattemadratsid Sleepwell korduma kippuvad küsimused

Kui kiiresti veebipoest tooted kätte toimetatakse?

Iga toote puhul on toote lehel näha orienteeruv tarneaeg. Tarneaeg sõltub tellitavast tootest ja asukohast, kuhu toode tuleb transportida. Standardtooted (näiteks teatud suuruses madratsid) hoiame laos kiireks väljastuseks ja tarneaeg on ühest kuni nelja tööpäevani. Keerulisemad tooted, kus on ka värvivalik suur, toodetakse spetsiaalselt Sinu tellimuse tarvis ja seetõttu võib tarneaeg erijuhtudel olla kuni 12 nädalat.

Soodsad Sleepwell tooted Sleepwell korduma kippuvad küsimused Sleepwell madratsid

Miks kasutatakse madratsites lateksit?

Lateks on kummipuu mahlast toodetud naturaalne, väga vastupidav ning paindlik materjal, mis sobib hästi vahekihiks madratsi vedrude ja kanga vahele. Sleepwell’i madratsite lateks on eritöödeldud, pestud ning kuivatatud. Nii laseb materjal hästi õhku läbi, on pehme ja vastupidav.

 

 

Millist rolli mängib voodi alusraam magamise mugavuse juures?

Alusraam aitab madratsi parimaid omadusi välja tuua ning kindlustab selle pika kasutusea. Soovitame kasutada alusraami, mille lippide vahe on 25-63 mm. Kindlasti ära kasuta vineerist või puitlaastust alusplaati, see ei lase madratsil hingata.

Sleepwelli kontinentaalvoodid Sleepwell madratsid

 

Milleks on vajalik kattemadrats?

Kattemadrats pakub kehale tuge, kaitseb põhimadratsit ja pikendab selle kasutusiga. Vajaduse korral on kattemadratsit ka lihtne ning odav välja vahetada. Meie tootevalikus on kõikide kattemadratsite katted pestavad. Kui Sinu voodi koosneb kahest madratsist, siis kaotab kattemadrats ebamugava prao kahe asemepoole vahel.

 

 

Miks kasutatakse madratsites porolooni?

Tänapäevane poroloon on väga hea madratsimaterjal: laseb õhku läbi, ei vaju ära ning ei kogu endasse lõhnu. Viimase 10-20 aasta jooksul on porolooni arendatud niivõrd, et see on maailmas üks enam kasutatavamaid pehmendusmaterjale.

Eriti hästi sobib poroloon allergikutele, sest see materjal on väga ebasobiv voodilestade elupaigaks. Näiteks Sleepwelli toodetes kasutatava porolooni on heaks kiitnud ka Eesti Allergialiit.

Sleepwelli kontinentaalvoodid voodid

 

aa2.ee Sleepwelli kattemadratsid Sleepwelli madratsid voodid Sleepwell voodike.ee Soodsad Sleepwell tooted Sleepwelli kontinentaalvoodid

Kas vedrumadratsit peab pöörama?

Madratsit tuleks pöörata, sest materjalid vajavad taastumist. Paljud meie madratsid on kahepoolsed: villane pool hoiab talvel sooja, puuvillane pool laseb suvel hästi õhku läbi. Seega on soovitav madratsit vähemalt poole aasta jooksul korra pöörata.

Madratsi perioodiline pööramine pikendab märgatavalt ka selle kasutusiga!

 

 

Soovime voodikaaslasega erinevaid madratseid. Mida teha?

Kõige lihtsam on osta kaks erinevat madratsit ning nende peale kattemadrats. Nii magab kumbki talle sobiva madratsi peal, samas ei vähenda kattemadrats vedrumadratsi omadusi.

See lahendus sobib ka kušettidele – neid saab omavahel ühendada klambri või otsapaneeliga ja katta ühise kattemadratsiga.

 

 

Kas jäigem või pehmem madrats? Soodsad Sleepwell tooted Sleepwell korduma kippuvad küsimused

Laialt on levinud arvamus, et mida jäigem madrats, seda parem. Tegelikult on oluline see, kuidas madrats kehale tuge annab. Madrats peab võtma keha kuju, mitte keha madratsi kuju!

 

Palun leia endale sobiv meie madratsite hulgast. Sleepwelli kattemadratsid Sleepwelli kontinentaalvoodid Sleepwell madratsid Voodid